RUBINOV PROKUPAC | Vinarija Rubin
Najbolje se servira na temperaturi od 16–18 ºC, uz začinjena jela, crveno meso sa pečurkama, jagnjeće i svinjsko pečenje, ali i uz tradicionalne srpske specijalitete.
Rubinov Prokupac
Rubinov Prokupac, sa sadržajem alkohola od 13% v/v, predstavlja autentično suvo crveno vino dobijeno od istoimene autohtone sorte grožđa sa vinograda u rejonu Tri Morave. Četvrtu godinu zaredom nosi prestižni žig Čuvarkuća – Stvarano u Srbiji, koji potvrđuje njegovu izvornost i vrhunski kvalitet. Odlikuje se intenzivnom rubin-crvenom bojom i izraženim aromama zrelog crvenog voća, dok je ukus snažan, pun i skladan. Najbolje se servira na temperaturi od 16–18 ºC, uz začinjena jela, crveno meso sa pečurkama, jagnjeće i svinjsko pečenje, ali i uz tradicionalne srpske specijalitete.
Recenzije
Još nema komentara.