ROZE 0.75L | Vinarija Rubin
Proizvedeno od pažljivo odabranih crvenih sorti grožđa, idealno je za uživanje uz ručak, lagana predjela, mlada mesa i voćne deserte.
Prikaz 37–48 od 1145 rezultataSortirano po najnovijem
Proizvedeno od pažljivo odabranih crvenih sorti grožđa, idealno je za uživanje uz ručak, lagana predjela, mlada mesa i voćne deserte.
Crveno polusuvo vino nastalo tradicionalnom proizvodnjom od pažljivo odabrane mešavine sorti prokupac, vranac, merlo i game.
Karakteriše ga rubin crvena boja, prijatan vinskog miris i prefinjen, blago voćni ukus.
Najlepše dolazi do izražaja kada se servira rashlađeno na 8–10 ºC.
Dobijeno tradicionalnim postupkom proizvodnje belih vina u podrumima Rubina od sorti rizling italijanski, smederevka i rkaciteli
Rubinovo Crno preporučuje se uz začinjena jela, crvena mesa i specijalitete od divljači.
Rubinova Ružica je savršen izbor uz specijalitete tradicionalne srpske kuhinje, a najbolje se služi rashlađena na 12–14 ºC.
Belo polusuvo stono vino nastalo kupažom rizlinga, muskata (30%) i šardonea (10%)
Najlepše osobine ovog vina dolaze do izražaja kada se servira rashlađeno na 12–14 ºC.
dlikuje se bogatim, zaokruženim ukusom i harmoničnim aromama koje naglašavaju eleganciju sorte.
Najbolje se servira na temperaturi od 16–18 ºC, uz začinjena jela, crveno meso sa pečurkama, jagnjeće i svinjsko pečenje, ali i uz tradicionalne srpske specijalitete.
Posebno dolazi do izražaja uz deserte svih vrsta, gde svojom slastkom svežinom pruža potpun užitak. Najlepše se otkriva rashlađen, na temperaturi od 10–12 ºC.