Mutulovo Ludo | Vinski podrum Mirjana 1861
Mutulovo Ludo je idealno za uživanje u toplim letnjim danima, kao i za uparivanje sa laganim jelima i predjelima.
Prikaz 133–144 od 456 rezultataSorted by latest
Mutulovo Ludo je idealno za uživanje u toplim letnjim danima, kao i za uparivanje sa laganim jelima i predjelima.
Mutulovo Crveno – Vino sa Dušom Negotinske Krajine
Mutulova Ružica je idealna za uživanje u toplim letnjim danima, kao i za uparivanje sa laganim jelima i predjelima.
Probajte Bagrinu – vino koje oslikava bogatstvo srpske vinske tradicije.
Naziv Kladenac savršeno odražava karakter vina – osvežavajuće, živo i dugotrajnog ukusa. Spontana fermentacija na sopstvenim kvascima dodatno naglašava prirodnost i autentičnost svakog gutljaja. Izuzetno aromatično i sveže vino
Duboka tamnocrvena boja, intenzivne arome duda, kupine i ribizle, kao i izražena punoća, čine ovo vino pravim izborom za ljubitelje moćnih i kompleksnih crvenih vina.
Blago barikiran, oplemenjen diskretnim aromama drveta, naš Chardonnay nosi karakter zrelog vina sa izraženom harmonijom mirisa i ukusa. Spontana fermentacija na sopstvenim kvascima dodatno doprinosi bogatstvu i autentičnosti svakog gutljaja.
U čaši, Tamjanika Jovonić pruža zavodljive cvetne, voćne i začinske tonove, stvarajući slojevit doživljaj koji se pamti. Rashlađena na 12–14°C, savršen je pratilac raznovrsnim jelima, a posebno blista uz deserte, pružajući pravo osveženje i uživanje.
Tamjanika Vinograda Nikolić Neuzinski osvojila je priznanje na najprestižnijem svetskom takmičenju vina Decanter World Wine Awards 2022. u Londonu, gde je ocenjeno više od 18.500 vina iz 56 zemalja. Ovo vino dobilo je 84 poena, što potvrđuje njegov visok kvalitet i posebnost.
Santa Maria… je vino koje je osvojilo i međunarodno priznanje. Na prestižnom takmičenju Decanter World Wine Awards 2023. u Londonu, gde je ocenjeno više od 18.500 vina iz 59 zemalja, Santa Maria… je osvojilo 88 poena i nagrađeno je bronzanom medaljom. Ovo priznanje samo potvrđuje visok kvalitet i jedinstvenost ovog vina.
Finoća ovog vina najbolje dolazi do izražaja na temperaturi od 16 do 18°C. Njegova bogata aroma i punina ukusa savršeno se uklapaju uz raznovrsna jela. Preporučuje se uz goveđi file, jagnjetinu, pečenu piletinu začinjenu provansalskim začinima, svinjske kotlete na žaru, kao i uz aromatične sireve poput gorgonzole, feta sira ili drugih plavih sireva.
Tajni kod našeg teroara nije samo vino za uživanje uz hranu, već može poslužiti i kao osnova za pripremu prefinjenih crvenih vinskih preliva. Njegova bogata aroma savršeno se uklapa u sosove za pečeno meso, grilovane pečurke ili karamelizovano pečeno povrće.