Tara | Vinarija Srž Milovanović
Tara – trostruka srca, jedinstveni ukus. Uživajte u svakom gutljaju, jer svaka čaša je priča za pamćenje.
Prikaz 337–348 od 1043 rezultataSorted by latest
Tara – trostruka srca, jedinstveni ukus. Uživajte u svakom gutljaju, jer svaka čaša je priča za pamćenje.
GI Iva je vino koje odiše karakterom naših vinograda i pažljivom selekcijom grožđa. Svaka boca donosi neponovljiv doživljaj, pružajući užitak koji će zadovoljiti i najzahtevnije ljubitelje vina.
Idealno za one koji traže savršen spoj elegancije i karaktera, 3K je vino koje će osvojiti vaše nepce i ostaviti trajan utisak.
Preporučuje se uz razne vrste ribljih jela, kao i uz sireve, gde njegova kompleksnost i svežina dolaze do izražaja. Temperatura serviranja je između 12 i 13 stepeni, što omogućava da se u potpunosti otkriju sve njegove arome i bogatstvo ukusa.
Vino Putnik je pravi putnik kroz svet vina – nosi sa sobom priču o tradiciji, strasti i umetnosti vinogradarstva. Svaka čaša ovog vina je putovanje kroz ukuse i mirise koji oduševljavaju.
Vino Maša je pravi izbor za one koji cene jednostavnost, eleganciju i kvalitet. Svaka čaša ovog vina donosi osećaj svežine i prirodne lepote, čineći ga savršenim pratiocem za opuštene obroke ili trenutke u društvu.
Vino Mima savršeno se kombinuje uz razne testenine, lagana jela od ribe ili sveže salate. Preporučena temperatura serviranja je između 12 i 14 stepeni, što omogućava da se u potpunosti istaknu sve njegove arome i lagana, osvežavajuća struktura.
Ukus vina Vidik je voćni, pun harmoničnih tonova, sa blagom oporošću koja ga čini izuzetno uravnoteženim. Nakon odležavanja u buradima, vino se dodatno oplemenjuje u flaši, gde dobija na kompleksnosti i aromatičnosti, postižući vrhunski kvalitet.
Fermentacija se odvija spontano, pomoću prirodnih kvasaca, u procesu koji traje između 20 i 40 dana, u zavisnosti od godišta.
Zahvaljujući svežini i naglašenim kiselinama, Ćilibar se idealno slaže sa masnijim i kremastim jelima. Sjajno prati svinjetinu, jagnjetinu i perad u belim sosovima, kao i plave ribe poput lososa, tune i skuše. Od sireva,
Grožđe se bere ručno u punoj zrelosti, nakon čega bobice maceriraju između četiri i devet dana, omogućavajući maksimalnu ekstrakciju aroma i boje.
Da biste u potpunosti uživali u njegovom punom potencijalu, Indigo je neophodno pretočiti i izložiti vazduhu najmanje dva sata pre konzumacije. Poslužite ga na temperaturi od 16°C do 18°C kako bi se oslobodili svi njegovi kompleksni mirisi i ukusi.