PINOT NOIR | Vinarija Rubin
Odlično se uklapa uz jela od pečuraka, specijalitete od piletine i ćuretine, kao i uz mladu jagnjetinu.
Prikaz 49–60 od 1144 rezultataSortirano po najnovijem
Odlično se uklapa uz jela od pečuraka, specijalitete od piletine i ćuretine, kao i uz mladu jagnjetinu.
Zahvaljujući svojoj aromatskoj punoći i uravnoteženoj strukturi, Sauvignon Blanc je idealan pratilac zrelih sireva, dinstanih mesa u pikantnim sosovima, kao i raznih specijaliteta od ribe.
Njegova bogata struktura čini ga odličnim izborom uz zrele sireve, jela od crvenog mesa i specijalitete od divljači, gde u potpunosti pokazuje svoj karakter i eleganciju
Preporučuje se uz fina predjela i sireve, testenine sa povrćem, jela od belog mesa, pikantne specijalitete, kao i uz slatkovodnu ribu. Njegov voćni karakter posebno dolazi do izražaja uz voćne salate i poslastice.
Ime Vronsky Belo nije slučajno – ovo vino je posveta ruskom pukovniku Nikolaju Nikolajeviču Rajevskom, poznatom kao grof Vronski iz romana Ana Karenjina, koji je dao život za oslobođenje Srbije. Rubin je u njegovu čast ovom autentičnom penušavcu podario ime koje simbolizuje herojstvo, ljubav i večnu eleganciju
Vronsky Rosé se savršeno uklapa uz sve vrste dezerta, lagane obroke i specijalne trenutke koji zaslužuju da budu obeleženi vinom najvišeg kvaliteta. Preporučuje se serviranje ohlađenog, na temperaturi od 7–9 ºC.
Amante Carmen – Rubin Amante Carmen je premium kupaža sastavljena od 50% Prokupca, 40% Merloa i 10% Marselana, dobijena od pažljivo odabranog grožđa iz Rubinovih vinograda sa rejona Tri Morave. Ovo vino ubraja se među najviše nagrađivana vina Rubina na svetskim takmičenjima, rame uz rame sa Prokupcem, Mateom i Merloom. Carmen je vino koje osvaja…
Odlično se slaže uz salate sa kremastim dresingom, paste sa kremastim sosevima, zrele sireve mekše teksture, pečenu ćuretinu, piletinu i teletinu sa limunom, svinjski file u sosu od pečuraka i hladnu prasetinu.
Amante Rina se izvrsno slaže sa jelima od ćurećeg i pilećeg mesa, barenom ili prženom ribom, kao i sa dimljenim lososom.
Amante Matea se idealno kombinuje sa punomasnim sirevima, jelima od mesa i specijalitetima od divljači, a preporučuje se da se služi na temperaturi od 16–18 ºC.
Jedinstveno u Srbiji i regionu, predstavlja pravi izbor za znalce i ljubitelje autentičnih vina snažnog izraza.
Sorta Sauvignon Blanc sa rejona Tri Morave ovde dobija novu dimenziju – bogati voćni mirisi spajaju se sa delikatnim notama hrasta, dok pun i zaokružen ukus ostavlja kremastu završnicu.