GRAŠEVINA | Vinarija Rubin
Odlično se kombinuje uz hladna i topla predjela, salate i specijalitete od belog mesa i ribe. Servira se na temperaturi od 10–12 ºC.
Prikaz 1–12 od 22 rezultataSortirano po najnovijem
Odlično se kombinuje uz hladna i topla predjela, salate i specijalitete od belog mesa i ribe. Servira se na temperaturi od 10–12 ºC.
Belo polusuvo stono vino nastalo kupažom rizlinga, muskata (30%) i šardonea (10%)
„Gorska Tamjanika – suvo belo vino Deurić, sa osvežavajućim aromama zove i tropskog voća, idealno za lagane obroke i uživanje u svakoj prilici.
Dolce Vita 2020 – slatko belo vino Deurić, sa bogatim aromama egzotičnog voća i ruže, savršeno za desertne trenutke i posebne prilike.
Vinarija Milošević svojim znanjem, tradicijom i posvećenošću stvara vina koja oslikavaju duh podneblja iz kojeg potiču. Milvina Tamjanika nije samo vino – to je doživljaj autentičnosti Srbije u čaši
Kako se vino otvara, otkrivaju se slojevite arome cveća i suptilne puteraste nijanse, koje doprinose eleganciji i zaokruženosti. Završnica je čista, srednje dužine, ostavljajući prijatan i svež trag.
Preporučuje se uz razne vrste ribljih jela, kao i uz sireve, gde njegova kompleksnost i svežina dolaze do izražaja. Temperatura serviranja je između 12 i 13 stepeni, što omogućava da se u potpunosti otkriju sve njegove arome i bogatstvo ukusa.
Vino Maša je pravi izbor za one koji cene jednostavnost, eleganciju i kvalitet. Svaka čaša ovog vina donosi osećaj svežine i prirodne lepote, čineći ga savršenim pratiocem za opuštene obroke ili trenutke u društvu.
Zahvaljujući svežini i naglašenim kiselinama, Ćilibar se idealno slaže sa masnijim i kremastim jelima. Sjajno prati svinjetinu, jagnjetinu i perad u belim sosovima, kao i plave ribe poput lososa, tune i skuše. Od sireva,
Nastalo kupažom triju sorti grožđa: Frankovke (20%), Pinot Noira i Muskat Hamburga. Ova kombinacija daje vinu nežnu roze boju i izrazito cvetne arome, koje osvajaju na prvi miris.
Ovo vino je proizvedeno od sorte grožđa Cabernet Sauvignon, koja je poznata po svojoj snazi i karakteru, a vinarija 1892 je uspela da izvuče najbolje iz ove sorte, stvarajući vino koje oduševljava svojom punoćom i bogatstvom ukusa.
Na ukusu je puno, sa primetnim blagim tonovima domaćeg barika, finih kiselina koje vinu daju prikladnu harmoniju.