Merlot | Vinarija Milisavljević
Na mirisu, raskošna aroma crnog voća i crnih suvih šljiva ispunjava čula, donoseći notu zrelosti i topline. A onda dolazi ukus – fin, mekan, dopadljiv, kao poljubac crne kovrdžave lepotice – nežan, ali upečatljiv.
Prikaz 37–48 od 126 rezultataSortirano po najnovijem
Na mirisu, raskošna aroma crnog voća i crnih suvih šljiva ispunjava čula, donoseći notu zrelosti i topline. A onda dolazi ukus – fin, mekan, dopadljiv, kao poljubac crne kovrdžave lepotice – nežan, ali upečatljiv.
PANTA REI nije vino koje se pije usput – ono traži jelo koje može da parira njegovoj kompleksnosti. Idealan je izbor za ljubitelje bogatijih gastronomskih kombinacija.
Tamjanika Crna Ruža je savršen izbor za sve ljubitelje vina koji traže nešto drugačije, autentično i neotkriveno. Odlično se slaže sa jelima od crvenog mesa, divljači, zrelim sirevima i pikantnim specijalitetima. Preporučujemo je i kao vino za romantične večere ili kao poklon sa pričom.
Blago barikiran, oplemenjen diskretnim aromama drveta, naš Chardonnay nosi karakter zrelog vina sa izraženom harmonijom mirisa i ukusa. Spontana fermentacija na sopstvenim kvascima dodatno doprinosi bogatstvu i autentičnosti svakog gutljaja.
Mahago Vinarije Drašković je savršen izbor za sve prilike, bilo da ga pijete uz jela od crvenog mesa, divljač ili zrele sireve. Njegova bogata aroma i harmoničan ukus učiniće svaki obrok posebnim.
Ovo vino iznenađuje svojom svilenkastom i elegantnom strukturom, koja je neočekivana za roze vino, i osvaja bogatim tonovima višnje, ribizle, crvene pomorandže i trešnje.
Vinogradi se nalaze na uzdignutom platou iznad sela Gudurica, gde se tokom letnjih noći oseća uticaj hladnog vazduha sa obronaka Karpata. Upravo ta jedinstvena mikroklima doprinosi stvaranju karakternog Chardonnay-a koji će vas oduševiti svojom kompleksnošću i elegancijom.
Fermentacija se odvija spontano, pomoću prirodnih kvasaca, u procesu koji traje između 20 i 40 dana, u zavisnosti od godišta.
Ovo vino je osvojilo Zlatnu diplomu na BeoWine sajmu održanom 21. februara 2020. godine, što potvrđuje njegov kvalitet i prepoznatljivost.
DiShiraz krase ukusi zrelog crnog voća, šljiva i slatkog korena, što dodaje kompleksnost i dubinu ukusa.
Raskošan buke sa notama meda, kitnikeza i sušenih kajsija
Pre serviranja preporučuje se dekantiranje ili ostavljanje boce otvorene najmanje 30-40 minuta kako bi se vino u potpunosti otvorilo i pokazalo svoju kompleksnost. Optimalna temperatura serviranja je između 16 i 18°C.