Prikazano je svih 4 rezultataSorted by latest
-

Maceracija i fermentacija sa autohtonim kvascima odvijaju se u hrastovim bačvama zapremine 3000 i 5000 litara, dok vino sazreva 12 meseci u hrastovim baricima (50% novi, 50% korišćeni), a zatim još godinu dana u velikim bačvama.
-

Umereno kontinentalna klima i mešovito zemljište (glina i krečnjak) daju mu specifičan aromatski kompleks, sa notama tropskog i zelenog voća, dinje i cvetnog mirisa zove.
-

Proizvedeno u srcu Srema, na obroncima Fruške gore, Rosetto odražava karakteristike ovog jedinstvenog regiona.
-

Kremen Cabernet Sauvignon je vrhunsko crveno vino koje spaja 90% sorte Cabernet Sauvignon i 10% Merlot-a. Grožđe za ovo vino dolazi iz vinograda Kremenjača, smeštenog u selu Tamnič u Rajačkom vinogorju, Negotinska krajina. Berba 2017. godine, u kombinaciji sa pažljivim odležavanjem u barik buradima, rezultirala je vinom snažnog karaktera i dugotrajnog potencijala.