Icon Campana Rubimus | Vinarija Zvonko Bogdan
„Icon Campana Rubimus“ je osvojio brojne nagrade na međunarodnim takmičenjima, uključujući duplu zlatnu medalju na The Balkans International Wine Competition 2022.
Prikaz 37–47 od 47 rezultataSorted by latest
„Icon Campana Rubimus“ je osvojio brojne nagrade na međunarodnim takmičenjima, uključujući duplu zlatnu medalju na The Balkans International Wine Competition 2022.
Arome zrelih crnih trešanja, šljiva i kupina, obogaćene notama vanile, crnog bibera i duvana, odlikuju ovo vino.
L’Una Rosé – kad se vino i umetnost spoje u jedno savršenstvo.
Cabernet Franc Vinarije Urošević privlači pažnju svojom purpurno-crvenom bojom, koja asocira na bogatstvo i toplinu.
Otkrijte šifru za savršeno roze vino sa CODE Rosé iz Vinarije Aleksić.
KONTRA je vino koje istinski govori o svom poreklu – odabir najkvalitetnijih grožđa, pažljiva berba i posvećenost detaljima rezultiraju vinom koje će zadovoljiti i najzahtevnije ljubitelje crvenih vina.
Ovo vino se odlično slaže sa laganim jelima, salatama, morskim plodovima i svežim sirevima, pružajući osvežavajuće iskustvo za ljubitelje roze vina.
McC Coupage se odlično slaže sa jelima sa roštilja, biftekom, ćuretinom, lazanjama i raznim varivima, čineći ga idealnim izborom za raznovrsne gastronomske prilike.
Aromatski profil vina karakterišu izražene voćne note crnog bobičastog voća, uz prisustvo cvetnih tonova i nagoveštaja paprike. Procesom odležavanja razvijaju se dodatne arome vanile, duvana i slatkog drveta, pružajući bogat i slojevit ukus.
Merula je prestižno crveno vino vinarije Lakićević, pažljivo kreirano od pet vrhunskih sorti grožđa: 35% Cabernet Sauvignon, 35% Cabernet Franc, 20% Merlot, 5% Malbec i 5% Sangiovese. Ovaj savršeni spoj sorti daje vinu jedinstven karakter i izvanrednu kompleksnost.
Ovo vino odlikuju izražene arome crnog voća poput kupina, brusnica, malina i borovnica. Čvrsta taninska struktura, moćna tekstura i izvanredan balans doprinose njegovom kompleksnom karakteru. Duga završnica donosi tonove vanile, tosta i pečenih lešnika, stečene odležavanjem od oko 18 meseci u francuskom hrastu.