Lastar Rose | Vinarija Lastar
Lastar Rose je više od vina – to je doživljaj koji osvaja svojom elegancijom i svežinom. Otkrijte harmoniju ukusa i uživajte u svakom gutljaju! Isprobajte Lastar Rose i osvežite svoja čula uz vino iz srca Srbije!
Prikaz 145–156 od 229 rezultataSorted by latest
Lastar Rose je više od vina – to je doživljaj koji osvaja svojom elegancijom i svežinom. Otkrijte harmoniju ukusa i uživajte u svakom gutljaju! Isprobajte Lastar Rose i osvežite svoja čula uz vino iz srca Srbije!
Osvaja svojom dopadljivošću i bogatim aromama, u kojima se prepliću višnja, crna trešnja, šljiva, borovnica i kupina.
Ova ekskluzivna kupaža pino noara i merloa predstavlja autentičan izraz lokalnog teroara i majstorstva u vinarstvu.
U njegovom mirisu prepoznaju se sočne note šljive, trešnje i višnje, dok na nepcu pruža savršen balans između svežine i suptilne slasti.
Dodatnu dubinu ovom vinu daje suptilna nota drveta, koja je rezultat sazrevanja u barik burićima, što mu daje sofisticiranost i kompleksnost.
Izražene arome zrelih bobičastih šumskih plodova donose voćnu svežinu, dok snažna struktura i kompleksnost čine ovo vino izuzetnim izborom za ljubitelje karakternih crvenih vina.
Njegova čista i živahna aromatika, dopunjena suptilnim herbalnim i citrusnim prizvucima, čini ga idealnim izborom za one koji traže vino sa karakterom i dubinom.
Cuvée No.1 je više od vina – to je priča o strasti, tradiciji i posvećenosti kvalitetu, koju Vinarija Zvonko Bogdan prenosi u svaku čašu. Ovo vino nije samo ponos srpskog vinogradarstva, već i dokaz da Srbija može proizvoditi vina svetske klase.
Preporučuje se serviranje uz ćureći batak u sosu od crvenog voća, jagnjeće kotlete, biftek i plemenite sireve.
Ovaj roze se odlikuje očaravajućim mirisima sveže ubranih jagoda, malina i ribizli, uz svežinu crvenog grejpa.
Arome zrelih crnih trešanja, šljiva i kupina, obogaćene notama vanile, crnog bibera i duvana, odlikuju ovo vino.
Sazreva u barikima od srpskog hrasta 13 do 17 meseci, stičući dubinu i kompleksnost. Na ukusu je sveže, sa mekim taninima koji ga čine izuzetno pitkim.