Diva Sauvignon Blanc | Vinarija Levač
Otkrijte harmoniju ukusa i mirisa sa Diva Sauvignon Blanc i uživajte u svakom trenutku. Za potpuno uživanje u aromama i ukusima, preporučuje se serviranje na temperaturi između 10-12°C.
Prikaz 73–84 od 108 rezultataSortirano po najnovijem
Otkrijte harmoniju ukusa i mirisa sa Diva Sauvignon Blanc i uživajte u svakom trenutku. Za potpuno uživanje u aromama i ukusima, preporučuje se serviranje na temperaturi između 10-12°C.
Stvoreno s pažnjom od grožđa iz sopstvenih vinograda, ovo vino nosi pečat kvaliteta i autentičnosti.
Njegova svetla zelenkasto-žuta boja nagoveštava živahnost i prefinjenost, dok intenzivan herbalno-floralni miris očarava čula.
U susretu neobičnih sorti i pažljive vinske umetnosti, Trivina iz Vinarije Draganić donosi iskustvo koje se pamti.
Ovo vino zelenkasto žute boje odlikuje se tipičnim sortnim mirisom koji je veoma razvijen i usklađen. Izuzetne je svežine, umerenog tela i duge završnice u kojoj se prepliću arome tropskog voća i začinskog bilja.
Vino nastalo kupažom Sauvignona Blanc i Italijanskog Rizlinga je izuzetno sveže, pitko, puno cvetnih i voćnih aroma, prijatnih kiselina i bogatog ukusa.
Svetlo žute boje sa sivozelenkastim nijansama, ovo vino očarava izraženim sortnim aromama limuna i sveže posečene trave, dok njegov mineralni karakter i suvi završetak ostavljaju sofisticiran utisak.
Napravljeno od 100% sorte Sauvignon Blanc, ovo vino sa 13% alkohola predstavlja vrhunski primer vina proizvedenog u skladu sa prirodom, bez upotrebe konvencionalnih sredstava za zaštitu i prehranu loze.
Umereno kontinentalna klima i mešovito zemljište (glina i krečnjak) daju mu specifičan aromatski kompleks, sa notama tropskog i zelenog voća, dinje i cvetnog mirisa zove.
OrpheLine beli savršeno se slaže sa svežim salatama, mladim sirevima, belim mesom i rečnom ribom.
Sauvignon Blanc iz Vinarije Vinum dolazi sa stavom – odvažan, aromatičan i potpuno neodoljiv.
Ovo suvo belo vino naglašenih aroma i temperamentnog karaktera osvaja svojim herbalno-mineralnim notama i prijatno osvežavajućim kiselinama.