RUBINOVO CRNO | Vinarija Rubin
Rubinovo Crno preporučuje se uz začinjena jela, crvena mesa i specijalitete od divljači.
Prikaz 37–48 od 791 rezultatSortirano po najnovijem
Rubinovo Crno preporučuje se uz začinjena jela, crvena mesa i specijalitete od divljači.
Rubinova Ružica je savršen izbor uz specijalitete tradicionalne srpske kuhinje, a najbolje se služi rashlađena na 12–14 ºC.
Belo polusuvo stono vino nastalo kupažom rizlinga, muskata (30%) i šardonea (10%)
Najlepše osobine ovog vina dolaze do izražaja kada se servira rashlađeno na 12–14 ºC.
dlikuje se bogatim, zaokruženim ukusom i harmoničnim aromama koje naglašavaju eleganciju sorte.
Najbolje se servira na temperaturi od 16–18 ºC, uz začinjena jela, crveno meso sa pečurkama, jagnjeće i svinjsko pečenje, ali i uz tradicionalne srpske specijalitete.
Posebno dolazi do izražaja uz deserte svih vrsta, gde svojom slastkom svežinom pruža potpun užitak. Najlepše se otkriva rashlađen, na temperaturi od 10–12 ºC.
Odlično se uklapa uz jela od pečuraka, specijalitete od piletine i ćuretine, kao i uz mladu jagnjetinu.
Zahvaljujući svojoj aromatskoj punoći i uravnoteženoj strukturi, Sauvignon Blanc je idealan pratilac zrelih sireva, dinstanih mesa u pikantnim sosovima, kao i raznih specijaliteta od ribe.
Njegova bogata struktura čini ga odličnim izborom uz zrele sireve, jela od crvenog mesa i specijalitete od divljači, gde u potpunosti pokazuje svoj karakter i eleganciju
Preporučuje se uz fina predjela i sireve, testenine sa povrćem, jela od belog mesa, pikantne specijalitete, kao i uz slatkovodnu ribu. Njegov voćni karakter posebno dolazi do izražaja uz voćne salate i poslastice.
Ime Vronsky Belo nije slučajno – ovo vino je posveta ruskom pukovniku Nikolaju Nikolajeviču Rajevskom, poznatom kao grof Vronski iz romana Ana Karenjina, koji je dao život za oslobođenje Srbije. Rubin je u njegovu čast ovom autentičnom penušavcu podario ime koje simbolizuje herojstvo, ljubav i večnu eleganciju