Rose| Podrum Šukac
Vino svetle boje lososa, izuzetno aromatičnog muskatnog mirisa, praćenog mekanim voćnim kiselinama, pruža osvežavajući doživljaj.
Prikaz 85–96 od 245 rezultataSortirano po najnovijem
Vino svetle boje lososa, izuzetno aromatičnog muskatnog mirisa, praćenog mekanim voćnim kiselinama, pruža osvežavajući doživljaj.
Vino Merlot Reserve 2019 je rubin crvene boje i odlikuje se izraženim aromama višnje i šljive, upotpunjenim nežnom notom drveta, rezultat odležavanja u barik buradima od srpskog hrasta.
Merlot Šukac pruža autentičan doživljaj vrhunskog sremskog crvenog vina. Dolazi sa plodnih padina Fruške gore i predstavlja otelotvorenje elegancije i ravnoteže.
Italijanski rizling iz 2020. godine iz Podruma Šukac osvojio je zlatnu medalju na Velikom ocenjivanju vina Srbije 2021. godine, potvrđujući svoj kvalitet i prepoznatljivost među ljubiteljima vina .
Ovo vino je pravi izbor za one koji traže diskretnu eleganciju i složen voćni karakter, idealno za uživanje uz lagane obroke ili u trenucima opuštenog uživanja.
LAWA je vino za one koji traže dubinu, ali ne žele da žrtvuju pitkost. Snaga tri velike sorte, objedinjena u jednoj elegantnoj i slojevitoj interpretaciji.
Mirisne note citrusnog voća, kruške, breskve i suptilnih badema obavijaju čula, dok je na nepcu ovo vino lagano, prijatno i harmonično, sa srednje izraženim kiselinama i alkoholom. Njegove meke karakteristike čine ga idealnim partnerom jelima slične strukture i profinjenog ukusa.
Tamjanika Vinograda Nikolić Neuzinski osvojila je priznanje na najprestižnijem svetskom takmičenju vina Decanter World Wine Awards 2022. u Londonu, gde je ocenjeno više od 18.500 vina iz 56 zemalja. Ovo vino dobilo je 84 poena, što potvrđuje njegov visok kvalitet i posebnost.
Santa Maria… je vino koje je osvojilo i međunarodno priznanje. Na prestižnom takmičenju Decanter World Wine Awards 2023. u Londonu, gde je ocenjeno više od 18.500 vina iz 59 zemalja, Santa Maria… je osvojilo 88 poena i nagrađeno je bronzanom medaljom. Ovo priznanje samo potvrđuje visok kvalitet i jedinstvenost ovog vina.
Finoća ovog vina najbolje dolazi do izražaja na temperaturi od 16 do 18°C. Njegova bogata aroma i punina ukusa savršeno se uklapaju uz raznovrsna jela. Preporučuje se uz goveđi file, jagnjetinu, pečenu piletinu začinjenu provansalskim začinima, svinjske kotlete na žaru, kao i uz aromatične sireve poput gorgonzole, feta sira ili drugih plavih sireva.
Tajni kod našeg teroara nije samo vino za uživanje uz hranu, već može poslužiti i kao osnova za pripremu prefinjenih crvenih vinskih preliva. Njegova bogata aroma savršeno se uklapa u sosove za pečeno meso, grilovane pečurke ili karamelizovano pečeno povrće.
Nakon dvogodišnjeg odležavanja u srpskim drvenim buradima, Peharnik otkriva kompleksne arome borovnice, kupine i crne ribizle, obogaćene notama čokolade i vanile, uz začinske tonove crvenog bibera i karanfilića. Na nepcu je puno, snažno i trajno, sa dugom završnicom koja ostavlja utisak dostojan vinske istorije.