Darija | Vinarija Srž Milovanović
Darija – rubin crvene strasti i voćnog užitka. Prepustite se čaroliji ovog vina i doživite nezaboravno putovanje kroz svet arome i ukusa. Uživajte u svakom trenutku, jer svaka čaša je priča za pamćenje.
Prikazano je svih 10 rezultataSorted by latest
Darija – rubin crvene strasti i voćnog užitka. Prepustite se čaroliji ovog vina i doživite nezaboravno putovanje kroz svet arome i ukusa. Uživajte u svakom trenutku, jer svaka čaša je priča za pamćenje.
Idealno je za trenutke opuštanja, druženja ili jednostavno uživanja u sunčanim danima. Prepustite se njegovoj eleganciji i prepustite se čaroliji voćnih aroma koje će vas preneti u srce vinograda.
Tara – trostruka srca, jedinstveni ukus. Uživajte u svakom gutljaju, jer svaka čaša je priča za pamćenje.
GI Iva je vino koje odiše karakterom naših vinograda i pažljivom selekcijom grožđa. Svaka boca donosi neponovljiv doživljaj, pružajući užitak koji će zadovoljiti i najzahtevnije ljubitelje vina.
Idealno za one koji traže savršen spoj elegancije i karaktera, 3K je vino koje će osvojiti vaše nepce i ostaviti trajan utisak.
Preporučuje se uz razne vrste ribljih jela, kao i uz sireve, gde njegova kompleksnost i svežina dolaze do izražaja. Temperatura serviranja je između 12 i 13 stepeni, što omogućava da se u potpunosti otkriju sve njegove arome i bogatstvo ukusa.
Vino Putnik je pravi putnik kroz svet vina – nosi sa sobom priču o tradiciji, strasti i umetnosti vinogradarstva. Svaka čaša ovog vina je putovanje kroz ukuse i mirise koji oduševljavaju.
Vino Maša je pravi izbor za one koji cene jednostavnost, eleganciju i kvalitet. Svaka čaša ovog vina donosi osećaj svežine i prirodne lepote, čineći ga savršenim pratiocem za opuštene obroke ili trenutke u društvu.
Vino Mima savršeno se kombinuje uz razne testenine, lagana jela od ribe ili sveže salate. Preporučena temperatura serviranja je između 12 i 14 stepeni, što omogućava da se u potpunosti istaknu sve njegove arome i lagana, osvežavajuća struktura.
Ukus vina Vidik je voćni, pun harmoničnih tonova, sa blagom oporošću koja ga čini izuzetno uravnoteženim. Nakon odležavanja u buradima, vino se dodatno oplemenjuje u flaši, gde dobija na kompleksnosti i aromatičnosti, postižući vrhunski kvalitet.