CAR LAZAR | Vinarija Rubin
Crveno polusuvo vino nastalo tradicionalnom proizvodnjom od pažljivo odabrane mešavine sorti prokupac, vranac, merlo i game.
Prikaz 37–48 od 1127 rezultataSortirano po najnovijem
Crveno polusuvo vino nastalo tradicionalnom proizvodnjom od pažljivo odabrane mešavine sorti prokupac, vranac, merlo i game.
Karakteriše ga rubin crvena boja, prijatan vinskog miris i prefinjen, blago voćni ukus.
Najlepše dolazi do izražaja kada se servira rashlađeno na 8–10 ºC.
Dobijeno tradicionalnim postupkom proizvodnje belih vina u podrumima Rubina od sorti rizling italijanski, smederevka i rkaciteli
Rubinovo Crno preporučuje se uz začinjena jela, crvena mesa i specijalitete od divljači.
Belo polusuvo stono vino nastalo kupažom rizlinga, muskata (30%) i šardonea (10%)
Najlepše osobine ovog vina dolaze do izražaja kada se servira rashlađeno na 12–14 ºC.
dlikuje se bogatim, zaokruženim ukusom i harmoničnim aromama koje naglašavaju eleganciju sorte.
Najbolje se servira na temperaturi od 16–18 ºC, uz začinjena jela, crveno meso sa pečurkama, jagnjeće i svinjsko pečenje, ali i uz tradicionalne srpske specijalitete.
Posebno dolazi do izražaja uz deserte svih vrsta, gde svojom slastkom svežinom pruža potpun užitak. Najlepše se otkriva rashlađen, na temperaturi od 10–12 ºC.
Odlično se uklapa uz jela od pečuraka, specijalitete od piletine i ćuretine, kao i uz mladu jagnjetinu.
Zahvaljujući svojoj aromatskoj punoći i uravnoteženoj strukturi, Sauvignon Blanc je idealan pratilac zrelih sireva, dinstanih mesa u pikantnim sosovima, kao i raznih specijaliteta od ribe.