Cabernet Sauvignon | Vinarija Timacum Minus
Kompleksna, sa izraženim notama crnog voća (kupina, crna ribizla, višnja), uz nijanse začina, čokolade i vanile, koje dolaze iz odležavanja u hrastovim buradima.
Prikaz 61–72 od 180 rezultataSorted by latest
Kompleksna, sa izraženim notama crnog voća (kupina, crna ribizla, višnja), uz nijanse začina, čokolade i vanile, koje dolaze iz odležavanja u hrastovim buradima.
U njemu se mogu prepoznati note crnog voća, poput šljive i višnje, sa blagim tragovima začina i dima. Svojim punim telom i mekim taninima, ovo vino pruža dugotrajan, prijatan završetak koji ostavlja snažan utisak.
Vino Prokupac Vinarije Aleksandra Todorovića jedno je od najcenjenijih na srpskom tržištu. Prokupac je sorta koja je prepoznata po svojoj otpornosti na klimatske uslove i sposobnosti da razvije duboku, kompleksnu aromu.
Župljanka je vrhunsko oranž vino iz vinarije Aleksandar Todorović, smeštene u selu Lipovac kod Ražnja, u vinskom regionu Tri Morave. Proizvedeno je od 100% autohtone sorte grožđa Župljanka, što mu daje jedinstven karakter i autentičnost.
Ovo vino je jedinstvena kupaža tri sorte grožđa: 33% grašac, 33% župljanka i 33% sovinjon beli, što mu daje bogatstvo aroma i ukusa.
Doodle Roze je vrhunsko roze vino iz vinarije Aleksandar Todorović, smeštene u selu Lipovac kod Ražnja, u vinskom regionu Tri Morave. Proizvedeno je od 100% sorte prokupac, autohtone srpske crne sorte grožđa.
Tamjanika 2021 je dostupna u bocama od 750 ml, sa ukupno proizvedenih 677 boca u septembru 2021. godine. Ovo vino predstavlja savršen izbor za ljubitelje belih vina koji cene autentičnost i kvalitet.
Za optimalno uživanje, Ibis Beli se preporučuje servirati na temperaturi od 10°C. Pre sipanja, vino je poželjno dekantirati i poslužiti u širokim čašama kako bi se potpuno razvile njegove arome.
Grožđe za Čarolija vino dolazi iz pažljivo negovanih vinograda na lokaciji Ciglana, uz reku Moravu, gde tlo bogato smonicom, peskom i krečnjakom pruža idealne uslove za vinogradarstvo
Vino Doodle White fermentira uz autohtone kvasce, čime se očuvava autentičan karakter grožđa i terroira. Ovaj prirodni proces doprinosi izraženim aromama i specifičnoj teksturi vina
Bela Kap je idealno vino za ljubitelje belih vina koji traže ravnotežu između svežine i sofisticiranosti, uz elegantnu završnicu koja ostavlja dugotrajan utisak.
Nakon hladne maceracije kljuka koja je trajala 24 časa, fermentacija je obavljena u kontrolisanim uslovima, uz dodatak selekcionisanog kvasca, kako bi se očuvala sva autentičnost sorte.