Prikaz 1–12 od 15 rezultataSorted by latest
-

Vino je proizvedeno dugom maceracijom selektovanih boba, zatim odležava najmanje 18 meseci u barik buradima, a potom još godinu dana u boci, što mu daje složenost, dubinu i potencijal za dodatno sazrevanje.
-

Naziv Kladenac savršeno odražava karakter vina – osvežavajuće, živo i dugotrajnog ukusa. Spontana fermentacija na sopstvenim kvascima dodatno naglašava prirodnost i autentičnost svakog gutljaja. Izuzetno aromatično i sveže vino
-

Duboka tamnocrvena boja, intenzivne arome duda, kupine i ribizle, kao i izražena punoća, čine ovo vino pravim izborom za ljubitelje moćnih i kompleksnih crvenih vina.
-

Blago barikiran, oplemenjen diskretnim aromama drveta, naš Chardonnay nosi karakter zrelog vina sa izraženom harmonijom mirisa i ukusa. Spontana fermentacija na sopstvenim kvascima dodatno doprinosi bogatstvu i autentičnosti svakog gutljaja.
-

U čaši, Tamjanika Jovonić pruža zavodljive cvetne, voćne i začinske tonove, stvarajući slojevit doživljaj koji se pamti. Rashlađena na 12–14°C, savršen je pratilac raznovrsnim jelima, a posebno blista uz deserte, pružajući pravo osveženje i uživanje.
-

Intenzivan ukus i osvežavajuća mineralnost, karakteristični za krečnjačko zemljište iz koga potiče, čine ovaj rizling nezaboravnim.
-

Pramen Traminac vinarije Dalia predstavlja spoj tradicije i moderne vinarske tehnologije, pružajući vrhunsko vino koje će osvojiti i najzahtevnije ljubitelje vina.
-

Najbolje ga je služiti na temperaturi od 10 do 12°C. Svojim rafiniranim karakterom savršeno prati jela od ribe i piletine, pružajući harmoničan spoj aroma i ukusa.
-

U njegovom aromatskom spektru prepliću se voćne note breskve i dunje, nežno obogaćene finim tonovima akacije.
-

Crna Tamjanika je drevna i izuzetno retka sorta grožđa, karakteristična za Istočnu Srbiju, gde se uzgaja još od XIV veka.
-

Kao jedan od najplemenitijih darova prirode, Bela Tamjanika donosi savršenu harmoniju svežine i aromatične raskoši, idealnu za lagana uživanja i posebne trenutke.
-

Zahvaljujući niskom nivou tanina i visokoj kiselosti, RAJ Game se odlično slaže sa pilećim ili ribljim paprikašem, kuvanim mesom, podvarkom, kao i intenzivnim prevrelim sirevima.