Merlot | Podrum Petrović
Za ljubitelje vrhunskog Merlota iz Srbije, Podrum Petrović nudi vino koje ostavlja snažan utisak i poziva na ponovno uživanje.
Prikaz 157–168 od 455 rezultataSortirano po najnovijem
Za ljubitelje vrhunskog Merlota iz Srbije, Podrum Petrović nudi vino koje ostavlja snažan utisak i poziva na ponovno uživanje.
Ova savršeno izbalansirana kupaža od 60% Prokupca, 20% Cabernet Sauvignona i 20% Merlota, spaja najbolje iz dva vinorodna regiona – župskog potesa Carigrad i makedonskog Povardarja.
Mutulovo Crveno – Vino sa Dušom Negotinske Krajine
Tamjanika Crna Ruža je savršen izbor za sve ljubitelje vina koji traže nešto drugačije, autentično i neotkriveno. Odlično se slaže sa jelima od crvenog mesa, divljači, zrelim sirevima i pikantnim specijalitetima. Preporučujemo je i kao vino za romantične večere ili kao poklon sa pričom.
Zahvaljujući svom parfimisanom stilu i uravnoteženom karakteru, idealno je vino za uparivanje sa pečenim i grilovanim crvenim mesom, jelima od divljači, zrelim sirevima, ali i desertima na bazi bobičastog voća.
Vino je idealan pratilac bogatih jela – naročito tamnog mesa, kao što su govedina, junetina, divljač ili sočni biftek pečen do savršenstva.
Duboka tamnocrvena boja, intenzivne arome duda, kupine i ribizle, kao i izražena punoća, čine ovo vino pravim izborom za ljubitelje moćnih i kompleksnih crvenih vina.
Mahago Vinarije Drašković je savršen izbor za sve prilike, bilo da ga pijete uz jela od crvenog mesa, divljač ili zrele sireve. Njegova bogata aroma i harmoničan ukus učiniće svaki obrok posebnim.
Otkrijte bogatstvo i kompleksnost Frankovke, crvenog suvog vina koje savršeno odražava jedinstvene agroekološke uslove Vršačkog vinogorja. Lokaliteti sa južnom ekspozicijom, na kojima se uzgaja ova sorta, daju vinu izuzetnu strukturu i kompleksnost, čineći ga pravim draguljem Vinarije Drašković.
Finoća ovog vina najbolje dolazi do izražaja na temperaturi od 16 do 18°C. Njegova bogata aroma i punina ukusa savršeno se uklapaju uz raznovrsna jela. Preporučuje se uz goveđi file, jagnjetinu, pečenu piletinu začinjenu provansalskim začinima, svinjske kotlete na žaru, kao i uz aromatične sireve poput gorgonzole, feta sira ili drugih plavih sireva.
Tajni kod našeg teroara nije samo vino za uživanje uz hranu, već može poslužiti i kao osnova za pripremu prefinjenih crvenih vinskih preliva. Njegova bogata aroma savršeno se uklapa u sosove za pečeno meso, grilovane pečurke ili karamelizovano pečeno povrće.
Cabernet Sauvignon Filipovski je vino koje oslikava spoj moćne sorte i banatskog terroira, namenjeno pravim ljubiteljima crvenih vina sa karakterom.