Beli bermet | Vinarija Urošević
Bermet je vino koje je osvajalo evropske dvorove, nalazilo se u vinskim kartama bečkih hotela u vreme Marije Terezije, a legende govore da je služeno čak i na čuvenom Titaniku.
Prikaz 757–768 od 1001 rezultatSorted by latest
Bermet je vino koje je osvajalo evropske dvorove, nalazilo se u vinskim kartama bečkih hotela u vreme Marije Terezije, a legende govore da je služeno čak i na čuvenom Titaniku.
Crveni Bermet Vinarije Urošević očarava svojom bogatom aromom u kojoj dominira karanfilić, dok se u pozadini osećaju note pelina i ostalih lekovitih trava, stvarajući savršenu harmoniju mirisa i ukusa.
Ovo vino je savršen pratilac za jake i začinjene ukuse. Preporučuje se uz masne sireve, jela od crvenog mesa, divljač i bogato začinjene specijalitete.
Cabernet Franc Vinarije Urošević privlači pažnju svojom purpurno-crvenom bojom, koja asocira na bogatstvo i toplinu.
Ovo suvo vino proizvedeno je od kupaža crvenih autohtonih sorti grožđa – frankovke, slankamenke i muskat hamburga – po jedinstvenom postupku koji čini svaku čašu ovog vina posebnim iskustvom.
Na ukusu, Župljanka je lagana, suva i osvežavajuća, sa prijatnom kiselinošću koja čini vino savršenim za tople dane i opuštene trenutke.
Rajnski rizling Vinarije Urošević – vino koje osvaja svojom elegancijom, svežinom i kompleksnošću. Dopustite mu da ulepša vaše trenutke i postane deo vaših najdražih gastronomskih iskustava.
Italijanski rizling Vinarije Urošević – vino koje osvaja srca ljubitelja belih vina svojom svežinom, aromom i elegancijom. Dozvolite mu da bude deo Vaših najlepših trenutaka.
Pinot Blanc iz Vinarije Radošević je belo suvo vino koje će vas osvojiti svojim bogatim mirisima kruške, breskve i sirovog badema.
Traminac iz Vinarije Radošević – vino koje donosi luksuz i sofisticiranost u svaku čašu. Probajte ga i prepustite se čaroliji ovog izvanrednog belog vina!
Pinot Noir Rosé iz Vinarije Radošević predstavlja savršen spoj sofisticiranosti i svežine.
Rizling Italijanski iz Vinarije Radošević je belo vino koje će vas očarati svojim živopisnim karakterom.