Prikaz 1–12 od 22 rezultataSortirano po najnovijem
-

Profil vina krase arome maline, divlje jagode i crvene jabuke, uz suvu i preciznu završnicu. Inspirisana najboljim roze penušavcima Italije, Mademoiselle donosi sofisticiranost u pristupačnom i svakodnevno pitkom obliku.
-

Ime Vronsky Belo nije slučajno – ovo vino je posveta ruskom pukovniku Nikolaju Nikolajeviču Rajevskom, poznatom kao grof Vronski iz romana Ana Karenjina, koji je dao život za oslobođenje Srbije. Rubin je u njegovu čast ovom autentičnom penušavcu podario ime koje simbolizuje herojstvo, ljubav i večnu eleganciju
-

Vronsky Rosé se savršeno uklapa uz sve vrste dezerta, lagane obroke i specijalne trenutke koji zaslužuju da budu obeleženi vinom najvišeg kvaliteta. Preporučuje se serviranje ohlađenog, na temperaturi od 7–9 ºC.
-

Završnica je zaokružena suptilnim herbalnim i citrusnim notama, koje dodaju profinjen balans i dugotrajnost.
-

U završnici se mehurići umekšavaju i stapaju u prefinjen, elegantan ukus, pružajući harmoniju mirisa i ukusa.
-

Ovaj šarmantni rosé penušavac predstavlja spoj elegancije i živahnog karaktera, idealan za trenutke slavlja i posebne prilike.
-

Ovo vino je savršen izbor za sve koji žele uživati u kvalitetnom penušavom vinu sa izraženim aromama i harmoničnom strukturom.
-

Kadarka Pét-Nat nije industrijski penušavac – to je živo vino, napravljeno bez intervencije, koje se menja iz dana u dan. Svaka boca je priča za sebe. U Vinariji Maurer, ovakva vina nastaju sa strašću, znanjem i dubokim poštovanjem prema vinogradu i vremenu.
-

Ovo vino predstavlja sofisticiranu kupažu triju probranih sorti – Pinot Noir, Traminac i Pinot Grigio – koje zajedno stvaraju harmoničnu celinu u čaši.
-

To je Pet Nat – prirodno penusavo vino nastalo spontanim procesom fermentacije, potpuno u skladu sa organskim principima. Napravljeno je od pažljivo biranih sorti Prokupac i Tamjanika, i predstavlja prvo organski sertifikovano vino iz Župe.
-

Savršen je kao aperitiv pre obroka, ali i kao lagani pratilac vrelih letnjih večeri. Ipak, njegovo bogato telo omogućava mu da se sjajno uklopi i uz ozbiljnije gastronomske kombinacije.
-

Moša Brut je vrhunsko penušavo vino iz Vinarije Jović, proizvedeno tradicionalnom metodom sekundarne fermentacije u boci od organski gajenog grožđa Chardonnay iz vinograda Vinarije Jović. Ovaj ekskluzivni brut odležavao je na plemenitim kvascima najmanje 24 meseca, razvijajući kompleksnost, bogatu teksturu i prepoznatljivu postojanost mehurića. Strukturno i elegantno, Moša Brut karakteriše savršena harmonija punog tela, svežine…