Mives Vesnik | Vinarija Mives
Ovo vino je pravi izbor za ljubitelje suvih roze vina koji traže balans između svežine i kompleksnosti, sa izraženim voćnim karakteristikama i blagim začinskim notama.
Prikaz 73–84 od 142 rezultataSortirano po najnovijem
Ovo vino je pravi izbor za ljubitelje suvih roze vina koji traže balans između svežine i kompleksnosti, sa izraženim voćnim karakteristikama i blagim začinskim notama.
Aroma je intenzivna, sa notama crvenog bobičastog voća poput maline i crvene ribizle, što potiče od sorte Prokupac, dok Cabernet Sauvignon doprinosi suptilnim začinskim tonovima.
Najbolje se slaže sa slabo začinjenim crvenim mesom i pečenjima, stvarajući harmoničan spoj koji podvlači bogatstvo ukusa hrane, a istovremeno pruža laganost i osveženje.
Koliba Rose je odličan izbor za sve ljubitelje ružičastog vina. Njegova svežina, voćnost i pitkost čine ga idealnim za uživanje u različitim prilikama. Uz to, njegova svestranost u uparivanju sa hranom omogućava vam da ga kombinujete sa različitim jelima i uživate u potpunosti.
Nemir 2023 je vino koje donosi balans između tradicije i modernog izraza, savršeno za one koji uživaju u profinjenim i elegantnim rosé vinima.
Ako želite vino koje je snažno, ali ujedno elegantno, bogato voćem i aromama, Molly Bloom je pravi izbor. Sa svojim prepoznatljivim aromama bobičastog voća i savršenom ravnotežom, ovo vino je idealno za ljubitelje suvih roze vina. Odličan je pratitelj uz razne vrste jela, posebno uz jela sa piletinom, plodovima mora ili laganim predjelima.
Trišić Dika je sjajan izbor za ljubitelje laganih i aromatičnih roze vina, bilo da ga uparujete s laganim predjelima, salatama ili jednostavno pijete u dobrom društvu.
Njegova svilenkasta tekstura i sočna voćna završnica čine ga izuzetno osvežavajućim izborom, bilo da se uživa samostalno ili uz raznovrsna jela.
Ovo vino je lagano, nežno i osvežavajuće, ali istovremeno puno karaktera – pravi izbor za one koji od vina očekuju senzualnost i sofisticiranost.
Voćni karakter prokupca prožima vino svežinom i aromama, dok mu merlo daje punoću i zaokruženost, stvarajući savršen balans između kiselina, alkohola, šećera i tanina.
Proizveden metodom fermentacije u inox sudovima, Sofia Rosé čuva svoju autentičnost i prirodnu svežinu. Sa 13% alkohola, najbolje se konzumira rashlađen na temperaturi od 10 do 14°C, kada se njegova struktura i aromatski profil najlepše izražavaju.
Ovo vino najbolje dolazi do izražaja rashlađeno na 12°C, a njegova struktura i aromatičnost čine ga idealnim pratiteljem sireva, piletine, pasta i morske ribe.