Putnik | Podrum MIlojević
Vino Putnik je pravi putnik kroz svet vina – nosi sa sobom priču o tradiciji, strasti i umetnosti vinogradarstva. Svaka čaša ovog vina je putovanje kroz ukuse i mirise koji oduševljavaju.
Prikazano je svih 11 rezultataSorted by latest
Vino Putnik je pravi putnik kroz svet vina – nosi sa sobom priču o tradiciji, strasti i umetnosti vinogradarstva. Svaka čaša ovog vina je putovanje kroz ukuse i mirise koji oduševljavaju.
Vino Maša je pravi izbor za one koji cene jednostavnost, eleganciju i kvalitet. Svaka čaša ovog vina donosi osećaj svežine i prirodne lepote, čineći ga savršenim pratiocem za opuštene obroke ili trenutke u društvu.
Vino Mima savršeno se kombinuje uz razne testenine, lagana jela od ribe ili sveže salate. Preporučena temperatura serviranja je između 12 i 14 stepeni, što omogućava da se u potpunosti istaknu sve njegove arome i lagana, osvežavajuća struktura.
Ukus vina Vidik je voćni, pun harmoničnih tonova, sa blagom oporošću koja ga čini izuzetno uravnoteženim. Nakon odležavanja u buradima, vino se dodatno oplemenjuje u flaši, gde dobija na kompleksnosti i aromatičnosti, postižući vrhunski kvalitet.
Ovo vino je proizvedeno od sorte grožđa Cabernet Sauvignon, koja je poznata po svojoj snazi i karakteru, a vinarija 1892 je uspela da izvuče najbolje iz ove sorte, stvarajući vino koje oduševljava svojom punoćom i bogatstvom ukusa.
Vinogradi Sojak, sa svojim idealnim uslovima za uzgoj vinove loze, doprinose izuzetnom kvalitetu grožđa, što se odražava na konačni proizvod.
Rose je proizveden od pažljivo odabranih sorti Muskat Hamburg i Pinot Noir, koje mu daju karakterističnu aromatičnost i sofisticiranost, čineći ga pravim izborom za sve ljubitelje laganih, osvežavajućih vina.
Odlikuje se nežnim voćnim i cvetnim mirisom, umerenog tela, sa finim vibrantnim kiselinama koje vinu daju svežinu i dugovečnost.
Na ukusu je puno, sa primetnim blagim tonovima domaćeg barika, finih kiselina koje vinu daju prikladnu harmoniju.
Bela Kap je idealno vino za ljubitelje belih vina koji traže ravnotežu između svežine i sofisticiranosti, uz elegantnu završnicu koja ostavlja dugotrajan utisak.
Nakon hladne maceracije kljuka koja je trajala 24 časa, fermentacija je obavljena u kontrolisanim uslovima, uz dodatak selekcionisanog kvasca, kako bi se očuvala sva autentičnost sorte.