Prikaz 409–420 od 881 rezultatSorted by latest
-

Vino Prokupac Vinarije Aleksandra Todorovića jedno je od najcenjenijih na srpskom tržištu. Prokupac je sorta koja je prepoznata po svojoj otpornosti na klimatske uslove i sposobnosti da razvije duboku, kompleksnu aromu.
-

Župljanka je vrhunsko oranž vino iz vinarije Aleksandar Todorović, smeštene u selu Lipovac kod Ražnja, u vinskom regionu Tri Morave. Proizvedeno je od 100% autohtone sorte grožđa Župljanka, što mu daje jedinstven karakter i autentičnost.
-

Ovo vino je jedinstvena kupaža tri sorte grožđa: 33% grašac, 33% župljanka i 33% sovinjon beli, što mu daje bogatstvo aroma i ukusa.
-

Doodle Roze je vrhunsko roze vino iz vinarije Aleksandar Todorović, smeštene u selu Lipovac kod Ražnja, u vinskom regionu Tri Morave. Proizvedeno je od 100% sorte prokupac, autohtone srpske crne sorte grožđa.
-

Tamjanika 2021 je dostupna u bocama od 750 ml, sa ukupno proizvedenih 677 boca u septembru 2021. godine. Ovo vino predstavlja savršen izbor za ljubitelje belih vina koji cene autentičnost i kvalitet.
-

Za optimalno uživanje, Ibis Beli se preporučuje servirati na temperaturi od 10°C. Pre sipanja, vino je poželjno dekantirati i poslužiti u širokim čašama kako bi se potpuno razvile njegove arome.
-

Grožđe za Čarolija vino dolazi iz pažljivo negovanih vinograda na lokaciji Ciglana, uz reku Moravu, gde tlo bogato smonicom, peskom i krečnjakom pruža idealne uslove za vinogradarstvo
-

Vino Doodle White fermentira uz autohtone kvasce, čime se očuvava autentičan karakter grožđa i terroira. Ovaj prirodni proces doprinosi izraženim aromama i specifičnoj teksturi vina
-

MAX je pažljivo kreirana kupaža četiri crne sorte grožđa: Merlot, Malbec, Cabernet Sauvignon i Cabernet Franc, uzgajanih u prvom biodinamičkom vinogradu Vinarije Imperator.
-

Proizvedeno fermentacijom na kontrolisanim temperaturama i negovano u inox sudovima, ovo vino odražava čistu ekspresiju sorte i terroira.
-

Punog i zaokruženog ukusa, ovo vino se ističe nežnim, svilenkastim taninima i odlično balansiranom strukturom, dok umereno duga završnica ostavlja dugotrajan, prijatan utisak.
-

Odležavanje od 12 meseci u barrique buradima dodatno obogaćuje vino, dajući mu dubinu i dugovečnost. Ovaj cuvée poseduje snažan potencijal za odležavanje, razvijajući s godinama još složeniji i profinjeniji karakter.