Crna Tamjanika | Vinarija Raj
Crna Tamjanika je drevna i izuzetno retka sorta grožđa, karakteristična za Istočnu Srbiju, gde se uzgaja još od XIV veka.
Prikaz 505–516 od 881 rezultatSorted by latest
Crna Tamjanika je drevna i izuzetno retka sorta grožđa, karakteristična za Istočnu Srbiju, gde se uzgaja još od XIV veka.
Kao jedan od najplemenitijih darova prirode, Bela Tamjanika donosi savršenu harmoniju svežine i aromatične raskoši, idealnu za lagana uživanja i posebne trenutke.
Zahvaljujući niskom nivou tanina i visokoj kiselosti, RAJ Game se odlično slaže sa pilećim ili ribljim paprikašem, kuvanim mesom, podvarkom, kao i intenzivnim prevrelim sirevima.
Ronze odiše sortnim voćnim aromama, uz glatku strukturu i dugotrajnu postojanost ukusa.
Vinarija RAJ sa ponosom predstavlja Plot, pažljivo kreiranu kupažu Cabernet Sauvignona i Merlota, u kojoj se tradicija vinogradarstva prepliće sa modernom tehnologijom.
Njegov raskošni ukus najbolje dolazi do izražaja uz jela sa pečurkama i crvenom paprikom, dok savršeno prati divljač i steak.
Vino se odlikuje dubokom rubin crvenom bojom i bogatim aromama zrelog crvenog voća, poput kupine i crne ribizle, sa suptilnim notama začina i hrasta. Na nepcu je puno, sa izraženim taninima i dugotrajnim završetkom, što ga čini idealnim izborom za ljubitelje snažnih crvenih vina.
Petite Arvine M Blagojević odlikuje se svežim, voćnim i cvetnim aromama, sa izraženom mineralnošću i prijatnom kiselošću. Ove karakteristike čine ga idealnim izborom za ljubitelje elegantnih belih vina. Vinarija Blagojević, jedina je u Srbiji koja uzgaja ovu sortu, pružajući ljubiteljima vina priliku da uživaju u ovom retkom i aromatičnom vinu.
Morava M Blagojević je vrhunsko belo vino proizvedeno od autohtone srpske sorte grožđa Morava, koje potiče iz vinograda porodične vinarije Blagojević, smeštene u selu Kopljare u srcu Šumadije.
Trišić Bajka je idealan pratilac laganih obroka i trenutaka uživanja, donoseći u svakoj čaši čistu eleganciju Chardonnay vina.
Trišić Trišino Vino je odraz tradicije i vrhunskog umeća pravljenja vina, namenjeno istinskim ljubiteljima Cabernet Sauvignona.
Negovano u podrumskim prostorijama vinarije Trišić, Pantelija je odležavalo 12 meseci u bariku, što mu je dalo dodatnu punoću i kompleksnost.