Mirna Bačka | Vinarija Vindulo
Najbolje se služi rashlađeno na temperaturi od 9 do 11°C, kada se u potpunosti ističe njegova aroma i elegancija.
Prikaz 601–612 od 881 rezultatSorted by latest
Najbolje se služi rashlađeno na temperaturi od 9 do 11°C, kada se u potpunosti ističe njegova aroma i elegancija.
Vino koje oslikava eleganciju i moć sorte Pinot Blanc, donoseći harmoniju voća, začina i minerala u svakom gutljaju.
Na nepcu pruža izuzetno kremastu i puterastu teksturu, naglašenu sočnošću i dugotrajnošću ukusa. Svaki gutljaj priziva egzotičnu voćnu salatu, zrele žute nektarine i osvežavajući tart od limuna.
Njegova čista i živahna aromatika, dopunjena suptilnim herbalnim i citrusnim prizvucima, čini ga idealnim izborom za one koji traže vino sa karakterom i dubinom.
Cuvée No.1 je više od vina – to je priča o strasti, tradiciji i posvećenosti kvalitetu, koju Vinarija Zvonko Bogdan prenosi u svaku čašu. Ovo vino nije samo ponos srpskog vinogradarstva, već i dokaz da Srbija može proizvoditi vina svetske klase.
Ovo vino se odlikuje složenim aromama koje kombinuju raskoš tropskog voća, poput breskve i grejpfruta, sa delikatnom mineralnošću i notama korice hleba i svežeg začinskog bilja.
„Icon Campana Rubimus“ je osvojio brojne nagrade na međunarodnim takmičenjima, uključujući duplu zlatnu medalju na The Balkans International Wine Competition 2022.
Sauvignon Blanc Vinarije Zvonko Bogdan je osvojio bronzanu medalju na Decanter World Wine Awards 2023, zlatnu medalju na The Balkan International Wine Competition 2021, kao i srebrne medalje na AWC Vienna 2016, Concours Mondial du Sauvignon 2014 i San Francisco International Wine Competition 2013.
Pinot Grigio Vinarije Zvonko Bogdan je osvojio bronzanu medalju na Decanter World Wine Awards 2020. citeturn0search2
Karakteriše ga energičan i svež završetak sa izraženim kiselinama i suvoćom. Arome suptilnog drveta, brioša, kore limuna, kvasca, prepečenog hleba i lešnika, uz blagi floralan karakter i naznake limete i citrusnih mirisa, doprinose njegovom jasnom, oštrom i karakternom profilu.
Preporučuje se serviranje uz ćureći batak u sosu od crvenog voća, jagnjeće kotlete, biftek i plemenite sireve.
Ovo vino se odlikuje aromama letnjeg voća poput zelenih jabuka, dinje i krušaka, uz suptilne note začinskog bilja i koprive.