Belo vino Graševina | Vinarija Vino Kalem
Odlikuje se nežnim voćnim i cvetnim mirisom, umerenog tela, sa finim vibrantnim kiselinama koje vinu daju svežinu i dugovečnost.
Prikaz 13–24 od 39 rezultataSorted by latest
Odlikuje se nežnim voćnim i cvetnim mirisom, umerenog tela, sa finim vibrantnim kiselinama koje vinu daju svežinu i dugovečnost.
Odlikuje se nežnim voćnim i cvetnim mirisom, umerenog tela, sa finim kiselinama koje vinu daju svežinu, harmoničnost i dugovečnost. Proizvedeno je od sorti Italijanski i Rajnski rizling.
Odlikuje se nežnim voćnim i cvetnim aromama, umerenog tela, sa finim harmoničnim kiselinama koje vinu daju zaokruženost ukusa. Proizvodi se od istoimene sorte grožđa – Smederevka.
Na ukusu je puno, sa primetnim blagim tonovima domaćeg barika, finih kiselina koje vinu daju prikladnu harmoniju.
Ovo premijum vino duboke rubin-crvene boje osvaja intenzivnim aromama crnog bobičastog voća, vanile i suvih šljiva. Na nepcu pruža punoću i slojevitost, uz snažne kiseline i primetne, ali zaobljene tanine.
Moša Brut je vrhunsko penušavo vino iz Vinarije Jović, proizvedeno tradicionalnom metodom sekundarne fermentacije u boci od organski gajenog grožđa Chardonnay iz vinograda Vinarije Jović. Ovaj ekskluzivni brut odležavao je na plemenitim kvascima najmanje 24 meseca, razvijajući kompleksnost, bogatu teksturu i prepoznatljivu postojanost mehurića. Strukturno i elegantno, Moša Brut karakteriše savršena harmonija punog tela, svežine…
Proizvodnja je ograničena na samo 600 boca, čineći „1 Barik“ pravim draguljem za ljubitelje vrhunskih vina.
Savršen je za ljubitelje elegancije i kompleksnosti u vinu, a idealno se slaže uz crveno meso, pečene pljeskavice ili jela sa bogatim sosovima.
Proizvedeno u inox tankovima, ovo vino nudi osvežavajući i voćni karakter sa bogatim mirisima i elegantnim ukusom.
Grow Line je posvetila posebnu pažnju svakom koraku proizvodnje ovog vina, pružajući sofisticiran i čist ukus. Njegova osvežavajuća kiselost i voćne note čine ga savršenim za uživanje uz ribu, morske plodove ili lagana jela sa belim mesom.
Citrusne arome uljanih tekstura, limeta, med, pa sve do neslućene slasti nalik na marmeladu i puterastih tonova koji se javljaju odležavanjem, samo su osnovni razmak krajnjih polova ovog neobičnog vina.
Preporučuje se konzumacija ovog vina na nižoj temperaturi, oko 16 stepeni Celzijusa, kako bi se u potpunosti uživalo u njegovoj punoj paleti aroma.