CAR LAZAR | Vinarija Rubin
Crveno polusuvo vino nastalo tradicionalnom proizvodnjom od pažljivo odabrane mešavine sorti prokupac, vranac, merlo i game.
Ovde počinje priča o srpskim vinarijama koje ne proizvode samo vino – one stvaraju emociju, stil, karakter. Kao dobro skrojeno odelo ili ručno izrađena cipela, svaka etiketa koju ovde pronađete nosi pečat nečeg ličnog, strasnog i nezaboravnog.
Ova stranica okuplja one koji su spojili veštinu sa dušom, zanat sa vizijom, i vino sa identitetom. Biti deo ove selekcije znači biti na mestu gde se glamur ne dokazuje – već podrazumeva.
Ovo je pozornica vinskih ikona koje oblikuju scenu – ne za publiku, već za one koji zaista razumeju. Jer prestiž nije deklaracija. On se oseti. U čaši. U nazivu. U svemu što stoji iza tih imena.
Prikaz 37–48 od 1136 rezultataSortirano po najnovijem
Crveno polusuvo vino nastalo tradicionalnom proizvodnjom od pažljivo odabrane mešavine sorti prokupac, vranac, merlo i game.
Karakteriše ga rubin crvena boja, prijatan vinskog miris i prefinjen, blago voćni ukus.
Najlepše dolazi do izražaja kada se servira rashlađeno na 8–10 ºC.
Dobijeno tradicionalnim postupkom proizvodnje belih vina u podrumima Rubina od sorti rizling italijanski, smederevka i rkaciteli
Rubinovo Crno preporučuje se uz začinjena jela, crvena mesa i specijalitete od divljači.
Rubinova Ružica je savršen izbor uz specijalitete tradicionalne srpske kuhinje, a najbolje se služi rashlađena na 12–14 ºC.
Belo polusuvo stono vino nastalo kupažom rizlinga, muskata (30%) i šardonea (10%)
Najlepše osobine ovog vina dolaze do izražaja kada se servira rashlađeno na 12–14 ºC.
dlikuje se bogatim, zaokruženim ukusom i harmoničnim aromama koje naglašavaju eleganciju sorte.
Najbolje se servira na temperaturi od 16–18 ºC, uz začinjena jela, crveno meso sa pečurkama, jagnjeće i svinjsko pečenje, ali i uz tradicionalne srpske specijalitete.
Posebno dolazi do izražaja uz deserte svih vrsta, gde svojom slastkom svežinom pruža potpun užitak. Najlepše se otkriva rashlađen, na temperaturi od 10–12 ºC.
Odlično se uklapa uz jela od pečuraka, specijalitete od piletine i ćuretine, kao i uz mladu jagnjetinu.