Pečat Barrique – Merlot, berba 2016 | Vinarija Trilogija

Nakon čak 16 meseci pažljivog odležavanja u novim buradima od srpskog hrasta, uspeli smo da smirimo moćne tanine u ovom izuzetnom vinu. Sastavljeno je od 90% Merloa i 10% Cabernet Franca, što mu daje jedinstven karakter i kompleksnost.

Predstavljamo vam Pečat Barrique Merlot iz 2016. godine Vinarije Trilogija, vino koje je pravi dokaz posvećenosti i strpljenja. Nakon čak 16 meseci pažljivog odležavanja u novim buradima od srpskog hrasta, uspeli smo da smirimo moćne tanine u ovom izuzetnom vinu. Sastavljeno je od 90% Merloa i 10% Cabernet Franca, što mu daje jedinstven karakter i kompleksnost.

Ovaj jedinstveni Merlo punog tela odmah će vas osvojiti. Karakterišu ga izraženi topli tonovi pekmeza od suvih šljiva, preplićući se sa bogatim aromama borovnica, kupina i hrastovine. Dok ga probate, osetićete i diskretne note kafe, čokolade i vanile, koje doprinose složenosti i dubini. Iako poseduje impresivnih 15.5% alkohola, iznenađujuće je voćan i osvežavajući, sa snažnim taninima i dugom, energičnom završnicom koja ostaje na nepcu.

Pečat Barrique Merlot sa svojim bogatim i složenim aromatskim kompleksom ima izuzetan potencijal za dugo odležavanje, što znači da će se sa godinama samo razvijati i usavršavati.
Preporuke za Uparivanje i Serviranje

Ovo vino je stvoreno za uživanje uz dobru hranu. Preporučujemo da ga uparite sa:

  • Grilovanom divljači
  • Pačetinom
  • Junetinom
  • Crvenim mesima uz preliv od ovog vina i crnog bobičastog voća

Naše omiljeno uparivanje, koje istinski ističe sve njegove kvalitete, je sa domaćom pitom od šljiva sa dodatkom crne čokolade i vanile.

Za optimalno uživanje, poslužite ovaj Merlot Barrique na temperaturi od 16°C. Uz neku od pomenutih preporuka za hranu i pravo društvo, Pečat Barrique Merlot će vrlo brzo postati vaše omiljeno crveno vino.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Pečat Barrique – Merlot, berba 2016 | Vinarija Trilogija“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *